Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Zilver inwisselen

Wilt u graag uw zilver inwisselen? Dat kan makkelijk, betrouwbaar en voordelig bij Noer Juwelier in Arnhem! Wij zijn een zelfstandige juwelier, groothandel en zilver- en goudinkoper. Ons bedrijf is opgericht in 1999 te Arnhem en wij waren de eerste goudinkoper in Arnhem en omgeving. Inmiddels hebben we 40 jaar ervaring met zilver- en goudinkopen, verkopen en smeden. Wij zijn eerlijk over de actuele zilverprijs bij het inwisselen van uw zilver. Er zitten geen addertjes onder het gras en er is geen sprake van kleine lettertjes. Wat u ziet, is wat u ook krijgt. Voor zilver inwisselen voor een eerlijke en actuele zilverprijs komt u naar Noer Juwelier!

Inwisselen van zilver doet u bij Noer Juwelier

Noer Juwelier ligt centraal in Arnhem aan de Koningstraat 74. Als u zilver komt inwisselen, smelten we uw zilver daarna om, om er vervolgens compleet nieuwe sieraden van te maken. U ontvangt direct contant geld voor uw zilver volgens de actuele zilverprijs. Dit kan alleen bij dé sieradenjuwelier in Arnhem. U bent dan ook altijd welkom om bij ons binnen te lopen. Wij zien het als een win-winsituatie als u uw zilver aan ons komt inwisselen. U krijgt direct contact geld en wij kunnen weer mooie dingen doen met uw oud zilver.

De beste prijs voor uw zilver

Wij bieden sieraden aan voor een zeer concurrerende prijs. Dat komt omdat wij één van de weinige sieradenwinkels in Arnhem zijn die hun eigen zilververwerking doet. Omdat wij dit zelf doen, maken wij minder kosten tijdens de zilververwerking en daardoor is uw zilver bij ons meer geld waard. Kom gerust eens bij ons binnenlopen. We kunnen u direct de prijs noemen en u het afgesproken bedrag meegeven voor uw zilver, wanneer u dit meeneemt en bij ons achterlaat.

Ik wil mijn zilver inwisselen bij Noer Juwelier

U kunt standaard op maandag t/m zaterdag bij ons langskomen om uw zilver in te wisselen. Bekijk de website voor exacte openingstijden per dag. Wilt u alvast een indicatie van de wisselprijs weten? Bekijk dan direct de actuele zilverprijs op onze website. Zo weet u ongeveer wat voor prijs u kunt verwachten bij het zilver inwisselen. Naast zilver kopen wij ook goud in tegen contant geld. Heeft u vragen aan ons, neem dan gerust contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!

 

Contact opnemen    Inkoopprijzen   

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges