Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Goud inkoop in Arnhem en omstreken

Bent u voor goud inkoop in Arnhem op zoek naar een fijne juwelier met de beste goudprijzen voor u? Dan bent u van harte welkom bij Noer Juwelier. Misschien wilt u bij een goudwisselkantoor oude gouden sieraden inwisselen voor contant geld. Of wilt u inkoop doen voor gouden sieraden om zelf te maken? Doordat wij het verwerken van goud in eigen beheer hebben, is uw goud bij ons meer waard dan bij een andere juwelier.

U kunt zonder afspraak terecht in onze winkel aan de Koningstraat 74 in het centrum van Arnhem. U krijgt meteen contant geld mee. U loopt in 15 minuten een route naar onze winkel vanaf het station.

“Altijd een eerlijke prijs voor al je gouden en zilveren sierade, horloges, munten en meer. U kunt hier zowel per gram kopen als verkopen”

Professionele goud inkoop te Arnhem

 • Uitgebreid assortiment
 • Zeer concurrerende prijs
 • U krijgt direct contant geld
 • Eerlijk en betrouwbaar
 • Op een bereikbare route vanaf het station in de binnenstad van Arnhem
 • Zonder afspraak kunt u bij ons kopen en verkopen

Kom langs in onze winkel in het centrum van Arnhem en breng het goud of zilver mee. Plan desgewenst een afspraak of kom zonder afspraak eens binnenlopen. U krijgt altijd een eerlijke prijs per gram bij ons goudwisselkantoor. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 026 - 44 53 442 of vul het contactformulier in. We staan u graag te woord.

De waarde van uw goud

Bij onze juwelier in Arnhem Centrum is uw oud goud meer waard dan bij een andere juwelier. U geniet van deze aantrekkelijke waarde doordat wij de goudverwerking in eigen beheer hebben. Wij zijn dan ook geen standaard goudwisselkantoor waar u enkel terecht kunt om horloges, sieraden, munten en ander goud en zilver te verkopen.

Wij zijn een volwaardige juwelier met goudwisselkantoor waar je tevens eigen goud inkoop in Arnhem kunt doen. Daardoor besparen we veel geld, waardoor uw goud meer waard is. U kunt gewoon zonder afspraak uw goud komen verkopen (of kopen).

Bij ons ervaart u altijd de hoogste prijs per gram. Hoeveel geld u contant van ons mee krijgt, is geheel afhankelijk van het gewicht van het goud en van de actuele goudprijs.

Actuele goudprijs per gram

Wij zijn te allen tijde geheel eerlijk over de actuele goudprijs. Er zitten absoluut geen addertjes onder het gras. Wat u ziet is exact wat u krijgt. Wanneer u benieuwd bent naar de actuele goudprijs kunt u altijd terecht in onze winkel aan de Koningstraat 74 in hartje Arnhem.

Van tandgoud tot horloges

De volgende producten kunt u inwisselen voor contant geld bij ons goudwisselkantoor:

 • Tandgoud
 • Juwelen
 • Gestempelde baren
 • Gouden voorwerpen
 • Goudsmid vijlsel
 • Munten
 • Horloges

Uiteraard vallen gouden sieraden hier ook onder. Bij sieraden kijken we echter net even langer naar het gewicht, omdat elke gram vaak niet puur goud is bij een samengesteld sieraad. We hebben in ieder geval binnen een uur altijd vastgesteld wat de prijs is van samengestelde of meerdere sieraden samen. U kunt dan ook ieder uur van de dag binnen onze openingstijden binnenkomen lopen bij ons goudwisselkantoor om de waarde van uw gouden horloges en andere sieraden te laten bepalen.

Heeft u meer te doen in de stad, dan vervolgt u gewoon uw route en komt u later weer bij ons langs. Is het vrij duidelijk wat de waarde per gram is en willen wij het kopen, dan heeft u binnen enkele minuten al antwoord en een prijs bij ons goudwisselkantoor.

Zilver inkoop

Ook voor zilver inkoop zijn wij de juiste partij en kunt u terecht bij ons goudwisselkantoor. Van de zilveren sieraden die u bij ons inwisselt, maken wij nieuwe zilveren sieraden. Hoe leuk is het dat we iemand heel blij kunnen maken met uw zilver?

p>Ook uw zilver is bij ons veel geld waard doordat wij de zilverwerking helemaal zelf uitvoeren. Wij zitten hierdoor niet met extra verwerkingskosten en kunnen u voor bijvoorbeeld uw zilveren munten een betere prijs bieden. Bekijk de actuele zilverprijs op onze website of kom eens langs in de winkel.

 

“Verkoop uw goud aan Noer Juwelier”

Verkoop uw goud aan ons

Wilt u goud inwisselen of uw zilver verkopen? Breng een bezoek aan onze winkel aan de Koningstraat 74 in Arnhem en breng het goud of de juwelen mee. In ruil voor het goud ontvangt u direct contant geld van ons. Heeft u nog ergens oude munten of gouden spullen liggen die u best wilt verkopen? Wij zijn erg benieuwd en ontvangen u graag in onze juwelier en goudwisselkantoor voor goud inkoop in Arnhem.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel naar 026 - 44 53 442 of vul het contactformulier in. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges