Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Trouwringen

Bent u op zoek naar die ene prachtige ring voor uw grote dag? Allereerst van harte gefeliciteerd! Trouwringen kopen is een speciale en belangrijke gebeurtenis. Samen met uw partner kiest u een trouwringen set waarmee u het huwelijk bezegelt. Voor het kopen van de mooiste trouwringen set en advies kunt u bij Noer Juwelier in Arnhem terecht!

Compleet en deskundig advies

Wij zijn een zelfstandige juwelier met een grote passie voor het vak. Naast onze juwelier beschikken wij ook over een groothandel. Inmiddels hebben we 40 jaar ervaring met goudinkopen, verkopen en smeden.Als grootste relatie- en trouwring aanbieder van Arnhem en omgeving begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat zowel uzelf als u partner 100% tevreden is over de trouwringen set. Omdat wij ook begrijpen dat het organiseren van een huwelijksfeest meer met zich mee brengt, zijn onze trouwringen indien niet op voorraad al leverbaar na 2 werkdagen.

Onze trouwringen setcollectie

U wilt een trouwring kopen en wilt kiezen uit een uitgebreid en divers assortiment? Onze uitgebreide collectie relatie- en trouwringensets bestaat uit meer dan 1500 verschillende varianten en zijn al verkrijgbaar vanaf €399,- per paar, inclusief gravering. De ringen zijn verkrijgbaar in het goud, (geel,wit of rosé), platina, titanium, zilver, palladium en staal. Daarnaast heeft u voor de decoratie van de ring keuze uit een briljant, diamant,Swarovskiof andere edelstenen. Voor ons assortiment hebben wij gekozen voor merken met een sublieme kwaliteit en prachtige en unieke designs.

Ons uitgebreide assortiment trouwringen in Arnhem bestaat uit de merken:

  • Cilor
  • Cera
  • Sieger
  • Rubin
  • Can

Wanneer u ervoor kiest trouwringen te kopen bij onze kleinschalige, maar zeer gespecialiseerde juwelier in Arnhem kunt u van ons advies op maat verwachten. Wij ondersteunen u graag in uw belangrijke keuze en beschikken over de nodige kennis en ervaring om samen met u de ultieme trouwringen set samen te stellen.

Liever zelf uw trouwringen ontwerpen?

Heeft u zelf al een specifiek beeld van de trouwring die uw wilt kopen? Het zou kunnen voorkomen dat deze niet vindbaar is in onze collectie. Wij bieden ook de mogelijkheid zelf de trouwringen te ontwerpen. Wanneer u zelf uw trouwring ontwerpt, bent u verzekert van een uniek sieraad dat compleet voldoet aan uw wensen en eisen. Voor het vervaardigen van de ring is er een ruime materiaalkeuze en zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van tips en informatie waar u dat nodig heeft.

Heeft u nog vragen over onze trouwringen in Arnhem?

Wilt u graag meer informatie voor u een trouwring gaat kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen trouwring? Voor vragen of advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor meer informatie.

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges